[조리시간 15min]
[준비재료]
- 냉동망고 500g
- 설탕 100g
- 레몬즙 3방울
[만드는 방법]
1. 믹서에 냉동망고를 넣고 곱게 갈아주세요
2. 곱게 간 망고와 설탕100g을 넣은 뒤 약불에서 끓여주세요
3. 보글보글 끓기 시작하면 레몬즙 3방울을 넣고 잘 섞어주세요
4. 충분히 식힌 후 병에 담아 주면 완성!
tip) 냉동망고, 생망고 모두 ok!
tip) 레몬즙을 넣으면 색감도 살고 새콤만 맛도 더할 수 있어요
tip) 냉장고에 넣어 시원하게 먹으면 더 꿀맛!!
#MangoFure#MangoDissert#Mango
[Cooking Time 15min]
[Ready Materials]
- 500g of frozen mango
- 100g sugar.
- 3 drops of lemon juice.
[Making method]
1. Put the freezer mango in a blender and grind it finely.
2. Add finely chopped mango and 100g sugar and boil over low heat.
3. When it boils up, add 3 drops of lemon juice and mix well.
4. Cool it down enough and put it in a bottle. It's done!
TIP) Frozen mangoes, raw mangoes, everything's fine!
TIP) Lemon juice improves color and adds a sour taste.
TIP) Put it in the refrigerator and eat it cool. It tastes like honey!