달력

122024  이전 다음

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31






[조리시간 15min] [준비재료] - 냉동망고 500g - 설탕 100g - 레몬즙 3방울 [만드는 방법] 1. 믹서에 냉동망고를 넣고 곱게 갈아주세요 2. 곱게 간 망고와 설탕100g을 넣은 뒤 약불에서 끓여주세요 3. 보글보글 끓기 시작하면 레몬즙 3방울을 넣고 잘 섞어주세요 4. 충분히 식힌 후 병에 담아 주면 완성! tip) 냉동망고, 생망고 모두 ok! tip) 레몬즙을 넣으면 색감도 살고 새콤만 맛도 더할 수 있어요 tip) 냉장고에 넣어 시원하게 먹으면 더 꿀맛!! #MangoFure #MangoDissert #Mango [Cooking Time 15min] [Ready Materials] - 500g of frozen mango - 100g sugar. - 3 drops of lemon juice. [Making method] 1. Put the freezer mango in a blender and grind it finely. 2. Add finely chopped mango and 100g sugar and boil over low heat. 3. When it boils up, add 3 drops of lemon juice and mix well. 4. Cool it down enough and put it in a bottle. It's done! TIP) Frozen mangoes, raw mangoes, everything's fine! TIP) Lemon juice improves color and adds a sour taste. 

TIP) Put it in the refrigerator and eat it cool. It tastes like honey!

Posted by realty
|