달력

72024  이전 다음

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31



[조리시간 15min] [준비재료] - 식빵 2장 - 소시지 1장 - 빵가루 1/2컵 - 계란 1개 - 슬라이스치즈 1장 - 스트링치즈 1장 [만드는방법] 1. 소시지를 끓는 물에 약 3분간 삶아주세요 2. 식빵의 테투리를 잘라주세요 3. 밀대를 이용해 식빵을 얇게 펴주세요 4. 얇게 잘 펴준 식빵에 치즈와 소시지를 넣고 말아주세요 5. 다른 한쪽에는 스트링치즈를 넣고 말아주세요 6. 재료를 감싸고 있는 식빵에 계란물을 입힌 후 빵가루를 충분히 묻혀주세요 7. 기름을 두른 후라이팬에 식빵을 넣고 노릇하게 구워주세요 tip) 소시지를 데치면 염분기가 제거돼 담백한 핫도그를 맛볼수있어요 tip) 빵가루가 쉽게 타니 약한불로 구워주세요 [Cooking Time 15min] [Ready Materials] - Two slices of bread. - One sausage. - 1/2 cup breadcrumbs - One egg. - One slice of cheese. - Chapter 1 String Cheese [Making method] 1. Boil sausage in boiling water for about 3 minutes. 2. Cut the sides of the bread, please. 3. Spread bread thinly. 4. Roll up cheese and sausage on sliced bread. 5. Apply egg water to the bread surrounding the ingredients and add enough breadcrumbs. 6. Place bread in an oiled pan and bake until golden. tip) If you blanch sausage, the salt is gone and you can taste fresh hot dogs. tip) Bake bread crumbs on low heat because they catch fire easily.

Posted by realty
|