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@ 조리시간 10min @ 준비재료 - 밀떡 35개 - 어묵 2장 - 대파 1/2개 - 멸치가루 1/2T - 설탕 1T - 진간장 1T - 고추장 1T - 굵은 고춧가루 2T - 다시마 3개 @ 만드는 방법 1. 물 3컵을 넣어주세요 2. 준비한 밀떡 35개와 어묵 2장, 대파 1/2개를 냄비에 전부 넣어주세요 3. 굵은 고춧가루 2T, 멸치가루 2T, 진간장 1T, 설탕 1T, 다시마 3조각을 넣어주세요 4. 재료들이 잘 섞이도록 한번 저어준뒤 센불에서 끓여주세요 5. 밀떡이 떠오르고 대파의 숨이 죽을때까지 팔팔 끓여주세요 TIP) 준비한 모든 재료를 다 넣어준뒤 팔팔 끓여주기만 하면 되는 초간단 백종원 국물떡볶이 레시피 TIP) 자극적이지 않고 시원하며 깔끔한 맛이예요! @ cooking time 10min @ Preparation Material - 35 flour rice cakes. - Two fish cakes. - 1/2 green onions. - 1/2T anchovies. - 1T of sugar. - 1T Soy sauce - 1T of red pepper paste. - 1T red pepper powder @ How to Create 1. Three cups of water, please. 2. Put 35 miltteoks, 2 fish cakes, and 1/2 green onions in a pot. 3. Add 2T of coarse red pepper powder, 2T of anchovy powder, 1T of soy sauce, 1T of sugar and 3 pieces of kelp. 4. Stir once to make the ingredients blend and boil over high heat. 5. Boil the wheat cake until it rises and the green onion dies.

Posted by realty
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