달력

112024  이전 다음

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30





[조리시간 10min] [준비재료] - 고구마 [만드는방법] 1. 고구마를 검지손가락 크기로 잘라주세요(본인이 먹기 편한 사이즈면 ok) 2. 잘라준 고구마를 봉지에 담은 뒤 물 1-2T를 넣고 전자레인지에 1분간 돌려주세요 3. 출력에 따라 시간조절을 해주세요, 저 같은 경우는 1분간 3번 총 3분 돌려주었어요 4. 익힌 고구마를 겹치지 않게 펼쳐서 잘 식혀주세요 5. 식힌 고구마를 전자레인지용기에 최대한 겹치지 않게 담아주세요 6. 전자레인지에 약 1-2분간 돌려주고 식혀주세요 (이 과정을 2-3번 정도 반복하면 완성!) TIP)출력에 따라 고구마를 익히고 건조시키는 시간을 조절해주셔야해요 TIP)고구마는 충분히 익히고 건조시킬때에는 충분히 식혀줘야 쫀득쫀득해져요 [Cooking Time 15min] [Preparation material] - Sweet potato. [Recipe] 1. Cut the sweet potato into the size of a index finger 2. Put the cut sweet potato in a bag and add 1-2T of water and microwave it for 1 minute. 3. Adjust the time according to the output. In my case, I cooked it for three minutes in total. 4. Spread cooked sweet potatoes without overlap and cool them well. 5. Put the cooled sweet potato in the microwave. 6. Return to microwave about 1-2 minutes and let cool. (Repeat this process 2 or 3 times to complete!) TIP) The time to cook and dry sweet potatoes should be adjusted according to the microwave output. TIP)When you cook it enough and dry it enough, it gets sticky.

Posted by realty
|