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[조리시간 20min] [준비재료] - 고구마 - 설탕 2T - 꿀 or 올리고당 6T [만드는방법] 1. 고구마를 깨끗히 씻어 약 15분간 익혀준다 2. 익힌 고구마를 한입에 먹기 좋은 크기로 잘라준다 3. 후라이팬에 기름을 두르고 고구마의 겉면이 노릇노릇하게 구워준다 4. 설탕2T, 꿀6T를 넣고 졸여주면 끝! TIP) 설탕과 꿀을 넣고 최대한 젓지 않아야 끝까지 굳지 않고 바삭하게 먹을수 있어요 #Crispysweetpotato #Matang #SimpleRecipe [Cooking Time 20min] [Preparation material] - Sweet potato. - Sugar 2T - Honey or oligosaccharide 6T [Recipe] 1. Wash sweet potato clean and cook for about 15 minutes. 2. Cut cooked sweet potatoes into bite-sized pieces. 3. Grease a frying pan and bake sweet potatoes until they are golden brown. 4. Add sugar 2T and honey 6T TIP) Put in sugar and honey, and don't stir as much as you can, so you can eat it crispy and not firm until the end.

Posted by realty
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