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@조리시간 20min

@준비재료 - 콩나물 150g - 양파 1/2개 - 소시지 3개 - 대파 1개 - 설탕 1T - 전분 1T - 다진마늘 1T - 고춧가루 2T - 고추장 2T - 참기름 1T - 진간장 1/3컵 @만드는방법 1. 양파 1/2개를 채썰어주세요 2. 대파는 큼직하게 썰어주세요 3. 소시지는 취향에 맞게 한입크기로 썰어주세요 4. 예열된 후라이팬에 기름을 두르고 소시지를 앞뒤로 노릇노릇하게 구워주세요 5. 앞뒤로 노릇노릇하게 구운 뒤 물 1/2컵을 넣고 보글보글 끓여주세요 6. 물이 끓어오르면 콩나물과 양파 그리고 대파를 넣어주세요 7. 고추장 2T, 고춧가루 2T, 설탕 1T를 넣고 잘 버무려주세요 8. 진간장 1/3컵과 다진마늘 1T를 넣고 잘 버무려주세요 9. 물 2T에 전분가루 1T를 넣어 전분물을 만들어준뒤 조금씩 부어 취향에 맞는 농도를 조절해주세요 10. 물을 끄고 참기름 1T를 넣어주면 완성 TIP) 넓은 후라이팬보다는 궁중팬 사용을 추천해요 TIP) 다진마늘이 들어가고 안들어가고의 차이가 크기 때문에 필수로 넣어주세요 TIP) 참기름을 넣으면 고소한 풍미를 더해줍니다 @Cooking Time 20min @Ready Materials - 150g of bean sprouts. - 1/2 onions. - Three sausages. - 1 green onion - 1T sugar - 1T starch - 1T minced garlic - Red pepper powder 2T - Gochujang 2T - Sesame oil 1T - 1/3 cup soy sauce @ Sausage bean sprouts steamed recipe 1. Slice 1/2 onions. 2. Cut the green onions into large pieces. 3. Cut sausage into bite-sized pieces to suit your taste. 4. Grease a preheated pan and bake sausage back and forth until golden. 5. Bake until golden, then add 1/2 cup of water and simmer gently. 6. When the water starts to boil, add bean sprouts, onions, and green onions. 7. Add 2T of red pepper paste, 2T of red pepper powder, and 1T of sugar and mix well. 8. Add 1/3 cup soy sauce and 1T minced garlic and mix well. 9. Put 1T of starch powder in 2T of water to make starch water. Pour a little, and adjust your concentration to suit your taste. 10. Turn off the water and add 1T of sesame oil to finish. TIP) It is better to use a coat pan than a wide pan. TIP) It is mandatory if minced garlic and garlic cannot be used. TIP) sesame oil adds savory flavor.


Posted by realty
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