달력

72024  이전 다음

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31





[조리시간 5min] [준비재료] - 콩나물 150g - 새우젓 1ST - 다진마늘 1/2T - 청양고추 1개 - 부침가루 4T - 물 1/3컵 [만드는방법] 1. 흐르는 물에 콩나물을 깨끗히 씻어 물기를 제거한다 2. 콩나물에 새우젓 1ST, 청양고추 1개, 다진마늘 1/2T, 부침가루 4T, 물1/3컵을 넣고 잘 버무려주세요 3. 예열시킨 후라이팬에 기름을 넉넉히 두르고 먹기 좋은 크기로 구워주세요 4. 앞뒤로 노릇노릇 구워주면 백종원 콩나물전 완성!!! TIP) 부침가루가 없다면 밀가루 사용도 OK! 단, 부침가루와 달리 밀가루는 간이 되어있지 않기 때문에 간조절을 해주셔야합니다 TIP) 새우젓은 제품에 따라 짠맛이 다 다르기 때문에 꼭 본인이 사용하는 새우젓의 짠맛에 따라 넣는 양을 조절해주세요 [Cooking Time 5 Minutes] [Ready Materials] - 150g of bean sprouts. - 1T salted shrimp - 1/2T minced garlic - One cheongyang pepper. - Flour 4T - 1/3 cup water [Making Method] 1. Wash bean sprouts under running water and remove moisture. 2. Add 1ST of salted shrimp, 1 cup of cheongyang pepper, 1/2T of minced garlic, and 4T flour, and 1/3 cup water and mix well. 3. Grease a preheated pan with plenty of oil and bake to a good size to eat. 4. Bake it back and forth to complete. TIP) Flour may be used. But the flour is not seasoned, so you have to add more salt. TIP) The taste of salted shrimps depends on the product. Adjust the amount of salted shrimp according to the salty taste.

Posted by realty
|