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@ 조리시간 15min @ 준비재료 - 새우 12미 - 통마늘 10개 - 간장 1T - 물엿 1T - 매실액 1T @ 만드는 방법 1. 식용유를 두른 후라이팬에 통마늘을 넣고 약불에서 마늘향이 나오도록 충분히 볶아주세요 2. 마늘을 충분히 볶아 준 뒤 간장1T, 물엿1T, 매실액1T를 넣어주세요 3. 양념이 끓어오르면 새우를 넣고 골고루 버무려주세요 4. 물 1/3컵을 넣고 속까지 양념이 잘 배일수 있도록 새우를 앞뒤로 뒤집어 가면서 충분히 졸여주세요 5. 양념이 전부 없어질때까지 졸여주면 완성 TIP) 마늘이 타지 않고 향을 내어주기 위해서는 약불에서 볶아주셔야합니다 @Cooking time 15min @Preparation material - 12 shrimps. - 10 whole garlics - 1T soy sauce - 1T starch syrup - 1T of plum extract @How to make it 1. Place garlic in a pan covered with cooking oil and stir-fry enough to smell garlic over low heat. 2. After stir-frying garlic, add 1T of soy sauce, 1T of starch syrup and 1T of plum juice. 3. When the sauce boils, add the shrimp and mix evenly. 4. Add 1/3 cup of water and let the shrimp boil back and forth so that the seasoning can fill the inside. 5. Boil until all the seasoning is gone. TIP) To make garlic smell without burning, stir-fry it over low heat.

Posted by realty
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