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@ 조리시간 5min @ 준비재료 - 우동사리 - 대파 1/2컵 - 어묵 1개 - 양배추 1/2컵 - 간장 3T - 고추장 1T - 고춧가루 1T - 설탕 2T @ 만드는방법 1. 넓은 후라이팬에 진간장3T, 고춧가루1T, 고추장1T, 황설탕3T를 넣어주세요 2. 물 2컵을 넣어주세요 3. 양념이 덩어리지지 않고 물에 잘 풀어지도록 저어주세요 4. 양념이 잘 풀어졌다면 양배추와 대파 어묵을 넣고 저어가며 끓여주세요 5. 국물이 끓어오르면 우동사리 1개를 넣고 젓가락으로 면을 살살 풀어가면서 끓여주세요 6. TIP) 황설탕 대신 백설탕이든 흑설탕이든 상관없어요~ TIP) 고춧가루는 입자가 고운것보다 굵은걸 사용해주세요 TIP) 양배추와 대파는 많을수록 맛있어요! @Cooking time 5min @Preparation material - Udon noodles. - 1/2 cup green onion - 1 fish cake. - 1/2 cup cabbage - 3T Soy sauce - 1T red pepper paste - 1T chili powder - 2T sugar. @How to make it. 1. Place 3T of soy sauce, 1T of red pepper powder, 1T of red pepper paste, and 3T of brown sugar in a large frying pan. 2. Add 2 cups water, please. 3. Stir the seasoning so that it is not lumpy and is easily dissolved in water. 4. If the sauce is well seasoned, add cabbage and green onion fishcake and boil while stirring. 5. When the soup starts to boil, add 1 udon noodles and gently boil with chopsticks.



Posted by realty
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