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@ 조리시간 2h 30min @ 준비재료 - 박력분 180g - 버터 100g - 설탕 80g - 노른자 1개 - 소금 - 크림치즈 100g - 생크림 1/2 - 계란 1개 - 박력분 15g - 설탕 35g - 레몬즙 1T @ 만드는 방법 1. 박력분 180g을 체에 한번 걸러주세요 2. 버터는 중탕으로 녹여주세요 3. 체에 거른 박력분에 노른자 1개, 설탕 80g, 소금 한꼬집을 넣어주세요 4. 물 2T를 넣고 잘 섞어주세요 5. 중탕으로 녹인 버터를 넣고 잘 섞어주세요 6. 반죽을 랩으로 씌운 뒤 냉장고에서 약 30분간 휴지시켜주세요 7. 크림치즈100g, 설탕35g, 박력분15g, 달걀1개, 생크림1/2컵, 레몬즙1T를 넣고 믹서를 이용해 섞어주세요 8. 휴지시킨 타르트 반죽을 타르트 팬 사이즈에 맞게 얇게 펴주세요 9. 포크를 이용해 바닥에 구멍을 내준 뒤, 예열해 놓은 오븐에 약 170~180도로 20분간 구워주세요 10. 잘 구워준 타르트지 위에 만들어놓은 크림치즈필링을 부어주세요 11. 오븐에 약 150~160도로 40분간 구워주세요 12. 슈가파우더를 뿌리거나 생크림, 과일, 초코과자 등 본인 취향에 맞게 데코레이션을 해주면 완성입니다!!! TIP) 중탕으로 버터를 녹일때 절반만 열을 가해 녹여준 뒤 남은 절반은 불을 버터의 잔열을 이용해 녹여주세요 TIP) 반죽을 너무 얇게 피면 들어올릴때 찢어질 수 있으니 조금 두껍게 만들어서 타르트팬으로 옮긴후에 손으로 최대한 얇게 펴주세요 TIP) 각 오븐 제품마다 화력이 다르기 때문에 사용하고자하는 오븐의 화력을 잘 파악한 뒤 온도를 설정해주세요. @ Cooking time 2h 30min @Ready material - 180g of flour - 100 grams of butter. - 80 grams of sugar. - 1 yolk. - Salt. - 100g of cream cheese. - 1/2 raw cream - 1 egg. - 15g of flour - 35g sugar. - 1T of lemon juice @ How to make 1. filter 180g of flour out 2. Dissolve butter in melt. 3. Put 1 yolk, 80g sugar, and a pinch of salt in the strainer. 4. Add 2T of water and mix well. 5. Add melted butter and mix well. 6. Cover dough with plastic wrap and pause in refrigerator for about 30 minutes. 7. Add 100g of cream cheese, 35g of sugar, 15g of sugar, 1 egg, 1/2 cup of whipped cream, and 1T of lemon juice and mix using mixer. 8. Spread tart dough thinly and match to tart pan size. 9. Use a fork to make a hole in the bottom and bake at 170-180 degrees for 20 minutes in a preheated oven 10. Pour cream cheese over well-cooked tart dough. 11. Bake in oven about 150 to 160 degrees for 40 minutes. 12. Sprinkle or decorate sugar powder to suit your taste, such as whipped cream, fruit, chocolate cookies, etc. It's over!!! TIP) When dissolving the butter, heat it up and dissolve the remaining half of the butter with the remaining heat. TIP) The dough can be torn if it is spread out too thin and lifted. Make it a little thick and transfer it to a tart pan and spread it as thin as possible by hand. TIP) Because the firepower varies from oven to oven product, check the fire power of the oven to be used and set the temperature.

Posted by realty
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