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망고퓨레 만들기 망고 잼 디저트

realty 2020. 1. 30. 19:28






[조리시간 15min] [준비재료] - 냉동망고 500g - 설탕 100g - 레몬즙 3방울 [만드는 방법] 1. 믹서에 냉동망고를 넣고 곱게 갈아주세요 2. 곱게 간 망고와 설탕100g을 넣은 뒤 약불에서 끓여주세요 3. 보글보글 끓기 시작하면 레몬즙 3방울을 넣고 잘 섞어주세요 4. 충분히 식힌 후 병에 담아 주면 완성! tip) 냉동망고, 생망고 모두 ok! tip) 레몬즙을 넣으면 색감도 살고 새콤만 맛도 더할 수 있어요 tip) 냉장고에 넣어 시원하게 먹으면 더 꿀맛!! #MangoFure #MangoDissert #Mango [Cooking Time 15min] [Ready Materials] - 500g of frozen mango - 100g sugar. - 3 drops of lemon juice. [Making method] 1. Put the freezer mango in a blender and grind it finely. 2. Add finely chopped mango and 100g sugar and boil over low heat. 3. When it boils up, add 3 drops of lemon juice and mix well. 4. Cool it down enough and put it in a bottle. It's done! TIP) Frozen mangoes, raw mangoes, everything's fine! TIP) Lemon juice improves color and adds a sour taste. 

TIP) Put it in the refrigerator and eat it cool. It tastes like honey!